Thursday, December 23, 2010

ELC Christmas Party 2010

Σάββατο βράδυ, 18 Δεκεμβρίου, έγινε το ετήσιο πάρτυ Χριστουγέννων του σχολείου μας.
Τα παιδιά όπως πάντα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους – πως συμβαίνει και πάντα ξεπερνούν και τις προσδοκίες μας! – και έπαιξαν καταπληκτικά στα σκετσάκια τους, απήγγειλλαν ποιήματα, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και φυσικά όπως πάντα χόρεψαν σε δικιές τους χορογραφίες.
¨Ολα τα παιδάκια μας ήταν καταπληκτικά. Τα μικρούλια της  Pre-Junior που μας μάγεψαν κυριολεκτικά,
οι A & B Junior με το θεατρικό και τα
τραγούδια τιυς, η Α Senior με τις απαγγελίες τους, η Β Senior που παρουσίασαν το “Μr. St. Nicholas” και μας εξέπληξαν με την ερμηνεία τους, τα παιδιά της C Senior που ανέβασαν το δικό τους θεατρικό, η D Senior που μας τραγούδησαν υπέροχα ταργούδια αλλά και χόρεψαν σε δικές τους χορογραφίες και όπως πάντα μας ξεσήκωσαν! Μπράβο και πάλι μπράβο!
H Α1 των Γαλλικών μας εξέπληξαν ευχάριστα με τα τραγούδια τους! Τι προφορά, τι χάρη! Συγχαρητήρια!
Και τη γιορτή έκλεισαν η Cynthia και ο John που χόρεψαν σε ρυθμούς του “Christmas Tree”…
‘Oλοι ήσαν άψογοι.  Αξίζουν πολλα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Nίκο Δ., Περικλή Μ., Ηλία Κ., Σαραντο Τ., Γιώργο Π.,Ανδριάνα Σ., & Δημήτρη Σ. που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και να παρουσιάσουν την γιορτή μας.
Επίσης ευχαριστούμε όλες τις γλυκύτατες μαμάδες και καθηγήτριε που πρόθυμα κάλυψαν το μπουφέ μας με άπειρα γλυκά και φαγητά της εποχής.
Τέλος πολλές ευχαριστίες στις αγαπημένες μας καθηγήτριες που βοήθησαν με κάθε τρόπο και συνετέλεσαν στην επιτυχία της γιορτής του ELC, τις κες. Jennie T., Magda M., Alexandra T., Valantou G. & Petroula.
Και του χρόνου!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ 
Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!


No comments: